Vereenvoudig je prijsstrategie en distributie met een AI-gestuurde Channel Manager

Het runnen van een hotel, B&B of vakantiehuis kan voelen alsof je constant meerdere functies combineert. Je wilt je gasten een geweldige ervaring bieden, maar ondertussen moet je ook zorgen voor de prijzen, beschikbaarheid en boekingen, wat behoorlijk overweldigend kan zijn. Hoe behoud je het overzicht zonder kostbare tijd te verliezen of inkomsten mis te lopen?

Stardekk
Stardekk
12/9/2024

Verhoog je omzet met 20% dankzij AI-gedreven dynamische prijzen

Vind je het lastig om in te spelen op veranderende marktvraag, evenementen, concurrentietarieven en de bezettingsgraad van je accommodatie? Als je prijzen handmatig moet bijwerken, mis je potentiële reserveringen of hanteer je te hoge tarieven, waardoor gasten afhaken.

Met onze combinatie van Pricing Manager en Channel Manager automatiseer je eenvoudig je prijzen op meer dan 200 boekingsplatformen (OTA's). AI-gestuurde dynamische prijszetting helpt je in te spelen op markttrends, lokale evenementen en acties van concurrenten. Dit zorgt ervoor dat je altijd competitief blijft en je inkomsten maximaliseert. Onze Pricing Manager geeft zelfs prijsaanbevelingen tot 365 dagen vooruit, zodat je voorbereid bent op de toekomst.

Bespaar 50% van je tijd door automatisering

In hospitality is tijd een schaars goed. Het handmatig beheren van meerdere boekingskanalen (OTA's) is tijdrovend en foutgevoelig, wat ten koste kan gaan van de tijd die je aan je gasten besteedt.

Een slimme Channel Manager zorgt ervoor dat al je distributietaken – zoals prijzen, beschikbaarheid, beperkingen en promoties – in één centraal platform beheerd worden. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over dubbele boekingen of handmatige synchronisatie. Door deze processen te automatiseren, bespaar je niet alleen tijd, maar minimaliseer je ook de kans op fouten.

Voorkom dubbele boekingen en behoud de controle

Dubbele boekingen zijn een nachtmerrie voor elke accommodatie-eigenaar. Onze AI-gestuurde Channel Manager zorgt ervoor dat je beschikbaarheid in realtime wordt bijgewerkt op al je boekingskanalen (OTA's). Dit betekent minder stress, tevreden gasten en beter gestroomlijnde activiteiten.

Vergroot je zichtbaarheid en trek meer boekingen aan

In een competitieve markt is zichtbaarheid cruciaal. Hoe meer platformen je gebruikt, hoe groter de kans dat je boekingen binnenhaalt. Onze Channel Manager met AI-technologie verbindt je met meer dan 200 OTA's, waaronder premier partnership met Booking.com en Expedia, en werkt samen met meer dan 50 PMS-systemen. Deze uitgebreide connectiviteit zorgt ervoor dat je accommodatie zichtbaar is op zowel internationale als lokale platformen, zodat je meer exposure hebt en dus ook meer boekingen genereert.

7 redenen waarom onze AI-gestuurde Channel Manager je helpt groeien:

  • Dynamische prijzen en promoties dankzij AI
  • Automatisch parity management
  • Slimme distributie
  • Betrouwbare data en tools
  • Uitstekende klantenondersteuning
  • Gemakkelijke integratie
  • Gebruiksvriendelijke interface

Focus op je gasten, wij regelen de rest – Probeer het gratis!

Ons doel is simpel: we nemen de complexiteit van prijsbeheer en distributie voor je uit handen, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: je gasten. Met dynamische prijsstelling en distributie op basis van AI wordt het beheren van je accommodatie eenvoudiger dan ooit.

Wil je zien hoe dit voor jou kan werken? Vraag vandaag nog een gratis proefperiode aan en ontdek de voordelen van onze AI-gestuurde oplossing.

Also read

Hoe je hotel of B&B winstgevender maken met een optimale prijszetting

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe je Booking Engine optimaliseren voor de feestdagen?